Handicap 54 (GVB) 2-in-1 Modulaire Cursus

Handicap-54
Golf is een uitdagende en een bijzonder populaire sport, zelfs de snelst groeiende sport van Nederland. Welke reden u ook heeft om te beginnen met golfen, golf is een fantastische en zeer uitdagende sport die elke ronde weer anders is. Het leuke van golf is, dat het overal en vooral met iedereen gespeeld kan worden, ongeacht het niveauverschil. Het enige dat u echt nodig heeft om op elke golfbaan te kunnen en mogen spelen, is het Golf Vaardigheids Bewijs (GVB). Vanaf 1 juli 2012 is het GVB door de Nederlandse Golf Federatie (NGF) gelijk gesteld aan Handicap 54.

Handicap 54 Modulair 2-in-1 Cursus - 12 weken

Peter Graham Golf Center biedt een degelijke en unieke modulaire cursus aan van 12 weken ondersteund door gerichte personal fitness sessies voor het behalen van uw Handicap 54 (GVB). Dit modulaire systeem is dusdanig ontworpen om te garanderen dat de golfspeler zich dusdanig blijvend effectief blijft ontwikkelen en daardoor ook veel plezier kan beleven aan zijn/haar toekomstige golfspel.

U leert tijdens deze 2-in-1 modulaire cursus alle basistechnieken zoals de swing, de bunkerslag, het chippen en het putten. Ook worden alle spel- en gedragsregels bijgebracht die je op de golfbaan nodig hebt.

Peter Graham, een zeer ervaren Britse PGA en Master Clubfitter, maakt tijdens deze modulaire cursus gebruik van de modernste en meest geavanceerde videotechnologie en golfapparatuur. Hierdoor krijgt u direct een gevisualiseerde en optimale terugkoppeling van uw golfprestaties, zodat snel vorderingen kunnen worden gemaakt en stap 1 en 2 effectief kunnen worden doorlopen.
Daarnaast wordt u ondersteund door gerichte fitness sessies om blessures tijdens en vooral daarna te voorkomen.

Handicap 54 (GVB) 2-in-1 modulaire cursus is inclusief:

- 18 lesuren golf van een Britse PGA golf pro (1,5 uur p/w)
- 20 uren oefenen op driving range, putting green of bunker
- 5 uren oefenen op de golfsimulator
- 5 Personal fitness sessies van een half uur
- gratis golfballen gebruik
- Golfregels in het Nederlands of Engels (PDF download)
- theorie examen incl. 3 oefenexamens t.w.v. €37,50

Praktische zaken:

Stap 1: Baanpermissie: De baanpermissie-status wordt afgegeven door Peter Graham PGA. In de meeste gevallen gebeurt dit binnen of na 10 lesuren.

Stap 2: GVB/Handicap 54: Voor het halen van het theoriegedeelte moet een theorie-examen worden gedaan, voor het halen van het praktijkgedeelte moet qualifying een ronde van 9 holes worden gelopen op Handicap 54-niveau.

Optioneel:

- halve golfset inclusief tas (5 wood, irons 5, 7, 9, PW, SW en putter), huurprijs €75. Na afloop cursus eventueel kopen voor €225

Exclusief:

- NGF registratie

Kosten:

Kosten Peter Graham’s Handicap 54 2-in-1 modulaire cursus
- €985 voor een individuele cursus
- €575 p/p in een 2-persoonsgroep
- €465 p/p in een 3-persoonsgroep

Back