Intern bij Jawi Sportcentrum

Stacks Image 200
Wil je beginnen met fitnessen? Geef je dan op een voor een intakegesprek met een van onze fitnessinstructeurs. Aan de hand van dit intakegesprek worden jouw fitness doelstellingen en eventuele beperkingen besproken. Hierna volgt direct de eerste begeleide training waarin we je gaan vertellen hoe onze apparatuur werkt en stellen we jouw op maat gemaakte programma in op ons Fitlinxx trainingssysteem. 3x per jaar kun je een nieuw schema laten maken.

We hebben 2 grote zalen waarin we groepslessen geven. De lessen die we geven zijn bijvoorbeeld: 4xB, Boks4Fun, Bootcamp, BRN, CrossTraining, Fit & Mind, Jawi-Pump, Kettlebell, Pilates, Spinning, Step, Step & Shape, Total Body of Yoga.

Tijdens de begeleide Fitnesstraining wordt een persoonlijk en op maat gemaakt Fitness trainingsschema voor je opgesteld en besproken. In het schema wordt gebruik gemaakt van verschillende Fitnesstoestellen waarmee het uithoudingsvermogen en de spierkwaliteit kunnen worden verbeterd. Daarna kom je zelfstandig Fitnessen, maar is er altijd een Fitnessinstructeur in de buurt waar je terecht kan met vragen over Fitness. Er wordt drie keer per jaar een vervolgafspraak gemaakt om je Fitness progressie te waarborgen, te bespreken wat je leuk vindt en wat je graag anders ziet. Zo houden we samen je motivatie op peil! Natuurlijk kun je bij Jawi Sportcentrum ook in een groepsles Fitnessen.
Indoorcycling ruimte en fietsen 1 Jawi Sportcentrum Alphen aan den Rijn

“Fit binnen 45 minuten”

Het “Fit binnen 45 minuten” concept: twee unieke circuittrainingen. Beide circuits bestaan uit een combinatie van krachtoefeningen op de luxe Nautilus One krachtapparatuur en diverse cardiotoestellen. Deze unieke manier van trainen zal je stofwisseling doen stijgen. Dit zorgt voor een hoge en langdurige naverbranding (48 tot 72 uur). Bij reguliere beweegprogramma’s stopt deze naverbranding vaak al na 24 uur. 

Expressway Circuit:

Het Expressway Circuit is een speciaal ontwikkeld programma waarmee je in zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk rendement uit je training haalt. De ideale mix van cardio- en krachtoefeningen in een veilige setting beweegt je binnen 45 minuten naar je doelstelling!

Strong Back Circuit:

Het Strong Back Circuit is een veilig en effectief trainingsprogramma waarmee je de rugspieren verstevigd. Daarnaast is het programma aangevuld met andere belangrijke grote spiergroepen die je stofwisseling doen stijgen. Het Strong Back Circuit is er dus niet alleen om je rug te verstevigen, maar kan ook heel goed ingezet worden als variatie op het Expressway Cicuit.  

Uniek aan ‘Fit binnen 45 minuten’ Circuits:

- Binnen 45 minuten een complete effectieve workout
- Slechts twee keer per week
- Op ieder gewenst moment starten met je training
- Gemakkelijk zelfstandig uit te voeren

Fitness Pavy Energy en Core lessen:

Op de Pavi vloer hebben we Hitt trainingen; 5 korte intensieve oefeningen met korte hersteltijd in circuitvorm. Iedere maand veranderd het circuit. Wil je een uitdagende training, doe dan mee!

Jawi Sportcentrum
Back