Clubfitting

Peter Graham maakt een analyse van uw spel en uw slagen. Hij let op de balvlucht, uw houding en natuurlijk uw swing en hoe clubs reageren tijdens de impact op de bal.

Peter Graham Master Clubfitter

Niemand heeft dezelfde lichaamsbouw en ritme qua slaan. De ene persoon heeft relatief lange armen en korte benen en de ander korte armen en lange benen. Weer een ander heeft een variatie hierop. Laat je lichaamslengte, de afstand tussen de pols en de grond en de snelheid van je swing meten om te bepalen welke lengte de club moet hebben.
Misschien speel je al jaren golf terwijl iemand anders net begonnen is. Misschien heb je tennis gespeeld of ben je een voetballer geweest. Dit zijn allemaal factoren die van invloed kunnen zijn op jouw manier van spelen / slaan.
Daarom is een op maat gemaakte golfset belangrijk. Het gaat hier voornamelijk om de technische specificaties van een golfclub: soort van clubhoofd, grip en de shaft.

Minder blessures en beter spelen

De flexibiliteit van de shaft, het bend of kick point, de lengte van de shaft; korter of langer dan "standaard", de dikte van de grip, het swing weight en zo verder. Uit onderzoek blijkt, dat iedereen die met op maat gemaakt materiaal gaat golfen makkelijker, sneller en met minder blessures leert spelen. Iedere golf pro kan je vertellen, dat balans houden tijdens de golfswing van vitaal belang is voor een goed en voorspelbaar resultaat. Ook hier weer speelt de op maat gemaakte set clubs een belangrijke rol.

Virtuele driving range

Videoanalyse

Met hypermoderne video-apparatuur meten we hoe u de bal raakt en hoe de balvlucht is. Zo zien we precies waar voor u winst te halen is.

Op maat gemaakt is betaalbaar

Het op maat laten maken van je golfset zal niet duurder zijn dan het kopen van een merk-set. Het grote voordeel van een set op maat gemaakt is dat u weet dat u beter gaat spelen met een set die op uw lichaam is afgestemd en dit zal blessures voorkomen.

Een op maat gemaakte set heeft twee voordelen

  • Blessures voorkomen
  • Zorgen voor een optimale prestatie


Gerelateerd onderwerp: Shaft+Clubhoofd+Grip