FAQ

Oftewel, veelgestelde vragen. Wij willen hier jouw ECHTE vragen gaan verzamelen. In de tussentijd hebben wij al een aantal bedacht en verzameld. Daarnaast bieden wij een eigen zoeksysteem op deze site om je nu alvast meer van dienst te zijn. Staat je vraag er toch niet tussen? Stuur ons gerust een email via het Klanten Feedback formulier.

 • CLUBFITTING (Custom Built Clubs)

  Is clubfitting voor iedereen geschikt?
  Elke golfer is anders, dus clubfitting helpt elke golfer om beter te spelen. Een gevorderde speler heeft natuurlijk wel een andere benadering nodig dan een beginnende golfer.

  Hoe weet ik zeker dat ik de juiste clubs aanschaf?
  De Fitting Methode wordt door Peter Graham met de grootste zorgvuldigheid toegepast. Het selecteren van een golfclub heeft echter ook veel met gevoel te maken. Daarom zoeken wij altijd naar een passende oplossing voor elke golfer.

 • Reserveringen

  Waarom een Reserveringssysteem?
  Wij maken gebruik van het SuperSaas reserveringssysteem om u als klant de mogelijkheid te bieden om 24x7 uw afspraken in te plannen, te wijzigen en/of te annuleren. (Voor annuleringen, zie onze
  Algemene Voorwaarden).

  Ontvang ik automatisch een herinnering voor een afspraak?
  Ja. U ontvangt een dag voor aanvang uw eerste herinnering en een tweede 2 uur voor aanvang van uw les en/of oefening.

  Hoe kan ik betalen?
  Via de ‘winkel’ van het SuperSaas reserveringssysteem kunt u spelerskredieten aankopen. De betaling gaat veilig via Stichting Mollie en er zijn diverse betaalmethoden beschikbaar.

  Kan ik contant betalen?
  Nee. Omwille van veiligheidsredenen kunt u uitsluitend veilig online via MOLLIE uw spelerskrediet aankopen. Spelerskrediet kunt u aankopen via “Instellingen” van de online SuperSaas agenda of via de link “winkel” in de header van de agenda.

  Kan ik mij op overal op inschrijven?
  Ja. In principe zijn alle lessen en oefeningen voor alle niveaus, mits anders aangegeven. Bij twijfel kunt u altijd even contact met ons opnemen.

  Kan ik op een wachtlijst gezet worden?
  Ja, indien een gewenste les en/of oefening “vol” is, dan krijgt u de mogelijkheid om op de wachtlijst gezet te worden. U betaalt pas spelerskrediet, indien u alsnog kunt deelnemen.

  Kan ik blijven doorspelen bij een aansluitende reservering?
  Ja, als je een aansluitende reservering hebt op dezelfde golffaciliteit die je gereserveerd hebt, dan mag je tijdens het tussenliggende ‘pauzemoment’ of ‘opruim kwartiertje’ blijven doorspelen.

  Kan ik iemand meenemen, bijvoorbeeld een vriend(in), kennis of familielid?
  Uiteraard! Wij verwachten wel dat deze persoon zich van te voren registreert in ons Reserveringssysteem als jullie samen als ‘groep’ gebruik willen maken van één van de Peter Graham Golf Center driving ranges, simulators, bunker of putting green. Zie hiervoor ook onze lestarieven voor de ‘spelregels’ en huisregels.