Peter Graham PGA & Master Clubfitter

Peter Graham master clubfitter

Het kloppend hart achter het Peter Graham Golf Center

Peter Graham woont al sinds 1990 in Nederland en is een zeer ervaren en gepassioneerde Britse PGA-golfprofessional en master clubfitter.
Golfen is Graham met de paplepel ingegoten, want als klein jochie bracht hij na schooltijd en in de weekenden vele uren met zijn vader en oom op de Engelse golfbanen door. Na eerst in een totaal andere branche gewerkt te hebben, besloot hij van zijn hobby zijn werk te maken. Hij behaalde zijn Britse PGA-diploma en verwierf de AA-status (level 4), waarna hij zich bleef professionaliseren om golfers nog beter van dienst te kunnen zijn.

In 2007 startte Peter Graham op een bedrijventerrein in Alphen aan den Rijn een golfstudio met golfsimulator en putting green en ging hij lessen course management op diverse golfbanen in de regio geven. Hij wilde de golfer echter meer mogelijkheden bieden en besloot daarom een nog geavanceerder golf-trainingscentrum op te zetten. Graham ging op zoek naar een geschikte locatie waar hij zijn plannen kon verwezenlijken en verhuisde in het vierde kwartaal 2016 naar een grotere locatie, die zowel de beginnende golfer als de (iets meer) gevorderde golfer zelfstandige trainingsmogelijkheden biedt, maar ook de mogelijkheid om bij hem les te nemen.
Peter Graham Golf Center is dus de plek waar het geleerde direct in de praktijk kan worden gebracht.

Het is goed vertoeven in Peter Graham Golf Center - de allround accommodatie die spelers allerlei extra's biedt. En dan hebben we het nog niet over de constant aangename temperatuur en uitdagende trainingsgebieden in dit prachtig ingerichte indoor centrum. Het centrum is dus meer dan een bezoekje waard en u bent van harte welkom om eens te komen kijken.